Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Teambuilding Waddeneilanden

Teambuilding op de Wadden organiseren?

De perfecte locatie voor teambuildingprogramma’s.

Teambuilding Waddeneilanden

Teambuilding op de Waddeneilanden – Geen betere locatie voor uw teambuilding!


Teambuilding op het strand

Tegenwoordig is er geen bedrijf of organisatie dat niet onderhevig is aan veranderingen. Sterker nog de veranderingen gaan sneller dan ooit door de enorme snelheid van de technologische ontwikkelingen en andere innovaties. Bedrijven die in staat zijn snel in te spelen op deze innovaties zijn aantoonbaar succesvoller, maar daarvoor is het van groot belang dat uw medewerkers als team opereren. De elf beste spelers vormen immers niet per definitie het winnende team!

Samenwerken, vertrouwen, communicatie, leiderschap: dat is waar uw organisatie het verschil kan maken.

Uw teambuilding event op de Wadden van begin tot eind verzorgd? Wij regelen graag uw event volledig op maat. Informeer naar de talloze mogelijkheden van teambuilding op de Waddeneilanden.

teambuilding met nike op de wadden

Waarom teambuilding op de Waddeneilanden?

Dé locatie om uw teambuilding effectief uit te voeren:

  • Uw teambuilding kan al starten aan de vaste wal middels een rally naar de veerbootterminal. Of vanaf de veerdienst naar het eiland.
  • Spectaculaire activiteiten mogelijk door aanwezigheid van zee, strand en zelfs een vliegveld.
  • Door de inhoud van het programma is uw event volledig of gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar.

De Waddeneilanden zijn het ultieme decor voor originele en bijzondere teambuilding activiteiten. Mogen we u er meer over vertellen?

Fiscale voordelen van teambuilding binnen de WKR

Bij WadEvents begrijpen we dat budgettaire overwegingen een belangrijke rol spelen bij het plannen van bedrijfsuitjes en teambuilding op de Waddeneilanden. Daarom willen we u graag wijzen op de fiscale mogelijkheden die de Werkkostenregeling (WKR) biedt voor bedrijven. WadEvents biedt de mogelijkheid om uw teambuilding fiscaalvriendelijk te maken.

Onder de WKR kunnen bedrijven bepaalde kosten voor bedrijfsuitjes, zoals teambuildingactiviteiten, opnemen als onbelaste vergoedingen voor hun medewerkers. Dit betekent dat u kunt profiteren van de voordelen van teambuilding zonder dat het ten koste gaat van uw WKR-budget. Dit stelt u in staat om uw team te motiveren, samenwerking te bevorderen en tegelijkertijd te voldoen aan fiscale vereisten.

Bij WadEvents staan we klaar om u te helpen bij het plannen van teambuilding naar de Wadden die niet alleen uw team versterkt, maar ook uw financiële strategieën ondersteunt. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe u kunt profiteren van de WKR en tegelijkertijd een onvergetelijke teambuildingdag kunt organiseren.

WadEvents in beeld

Benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfsuitje op de Waddeneilanden?


Zij gingen u voor

Onze events zijn geschikt voor kleine en grote organisaties


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180