De Veste

 
 

Op 26 november 2011 rond 9 uur scheepte het personeel van de Veste in op de Regina Andrea in Harlingen. Aan boord hadden zij twee uur de tijd om met elkaar te kletsen en zich voor te bereiden op hun informele samenzijn op ons prachtige eiland.

Om kwart over 1 ontvingen wij de groep van de Veste op de haven. Nadat de groep welkom geheten werd op Terschelling, was er tijd voor de uitleg van Crazy 88. Nadat iedereen een fiets kreeg, werd gestart met het spel in 4 groepen van 8. De groepjes moesten zoveel mogelijk (vooraf bepaalde) opdrachten uitvoeren en deze vast leggen op film.

Lunch en strandprogramma

Rond 12.30 uur was het tijd voor de lunch en kon iedereen weer lekker opwarmen bij restaurant ‘Zilt’. Nadat de inwendige mens was verzorgd was het tijd voor het strandprogramma. Helaas waaide het te hard om te blokarten, maar gelukkig hadden we met vliegeren, boogschieten en beachgolf een leuk alternatief.

Tussen de bedrijven door was er nog even aandacht voor een hapje en drankje en kon men genieten van een stukje gerookte makreel of een stukje gerookte zalm. Vervolgens moest men terug fietsen naar West–Terschelling en werd er nog even gezellig geborreld in ‘Zeezicht’. Daar kon iedereen genieten van een lekker biertje en een bitterballetje.

Dinerbuffet aan boord

Rond 18 uur werd er weer ingescheept op de Regina Andrea, waar een uitgebreid buffet klaar stond. Genietend van dit buffet ging de terugreis lekker snel en zette de medewerkers van de Veste rond 20.30 uur weer voet aan ‘wal’…

Wilt u ook uw personeelsuitje op Terschelling organiseren?
Bekijk de mogelijkheden en stel samen met ons uw evenement samen!