Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Personeelsuitje Schiermonnikoog

Personeelsuitje Schiermonnikoog

Ontdek de charme van Schiermonnikoog en ervaar waarom dit eiland een uitstekende keuze is voor uw personeelsuitje

Personeelsuitje op Schiermonnikoog organiseren?

Binnen een uur waant u zich in een andere wereld!


Groepsfoto met wrakhout

Personeelsuitje vol inspiratie op Schiermonnikoog

Binnen een uur waant u zich in een andere wereld. Welkom op het prachtige Schiermonnikoog, waar de uitgestrekte stranden, die tot de breedste van Europa behoren, en de rijke natuur u verwelkomen in een oase van rust. Hier, op dit autoluwe eiland, is de lucht opvallend schoon en de biodiversiteit ongekend – een thuis voor een keur aan vogelsoorten en een broedplaats voor zeehonden. Uw verblijf in een zorgvuldig geselecteerd hotel, de geplande activiteiten die variëren van fietsen tot wadlopen, en het geregeld vervoer staan allemaal klaar. U bevindt zich in het hart van een nationaal park, omgeven door natuurlijke duurzaamheid en historisch erfgoed. Het enige wat rest is om u over te geven aan het genot van het eiland en de band met uw collega’s te versterken in deze serene en schilderachtige setting.

Uw personeelsuitje-specialist op Schiermonnikoog

Op zoek naar een personeelsuitje dat volledig op maat is voor u en uw bedrijf? WadEvents heeft ontzettend veel ervaring met het organiseren van personeelsuitjes op Schiermonnikoog. Of uw team nu uit 10 of 300 personen bestaat, wij kunnen een aantrekkelijk programma samenstellen dat perfect aansluit bij zowel het eiland als uw bedrijf. Het voordeel van samenwerken met WadEvents is dat wij een full-service evenementenbureau zijn. Van planning tot uitvoering, wij nemen alle organisatie uit handen, zodat u op Schiermonnikoog alleen maar hoeft te genieten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

  • Transparant in onze offerte- en werkwijze.
  • Als full-service evenementenbureau regelen wij alles voor een geslaagd personeelssuitje. Accommodatie, activiteiten, catering, vervoer en nog veel meer!

Wilt u een op maat gemaakte offerte, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een prijsindicatie? Neem contact op!

Vrijblijvend contact opnemen

Personeelsuitje op Schiermonnikoog

Laat u verrassen door de ongerepte schoonheid van Schiermonnikoog


Personeelsuitje Texel

Personeelsuitje op Schiermonnikoog, wat houdt dit in?

Schiermonnikoog staat bekend als een oase van rust en natuurlijke schoonheid, een plek waar u en uw teamgenoten zich volledig kunnen losmaken van het vasteland. Bij aankomst op het eiland wordt u onmiddellijk omhuld door deze rust. Uw WadEvents-begeleider zal u begeleiden in het geplande programma en alle vragen beantwoorden. Mocht u behoefte hebben om eerst tot rust te komen, regelen we dat u direct naar uw accommodatie kunt om te ontspannen. Bent u klaar om direct in actie te komen? Dan zorgen we dat uw bagage naar de accommodatie gebracht wordt terwijl u start met de eerste activiteit. Alles wordt op maat samengesteld volgens uw voorkeuren. Voor de avontuurlijk aangelegde teams biedt Schiermonnikoog een breed scala aan activiteiten die zorgen voor een spannend personeelsuitje. Laat u verrassen door de ongerepte schoonheid van het eiland en word betoverd door de charme van Schiermonnikoog.

Vuurtoren van Schiermonnikoog

Uw personeelsuitje geheel op maat

Schiermonnikoog, veel meer dan alleen een toevluchtsoord van rust en natuur, biedt ook cultuurliefhebbers talrijke mogelijkheden. Het eiland heeft in de loop der jaren vele kunstenaars geïnspireerd met zijn prachtige landschappen en serene atmosfeer. Kennis van deze unieke aspecten maakt een personeelsuitje georganiseerd door WadEvents extra speciaal. Met onze uitgebreide ervaring en nauwe banden met de lokale gemeenschap kunnen wij aan al uw wensen voldoen en zorgen dat u de authentieke charme van Schiermonnikoog ervaart. Of u nu op zoek bent naar ontspanning in de natuur of culturele verrijking, wij creëren een programma dat perfect aansluit bij de interesses en dynamiek van uw team. Beleef samen met ons de magie van Schiermonnikoog en laat uw bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring worden.

Vrijblijvend contact opnemen

Zij gingen u voor

Personeelsuitjes Schiermonnikoog geschikt voor kleine en grote organisaties


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180