Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Over ons » Maak kennis met onze mensen

Maak kennis met onze mensen

Uw event op Terschelling, Texel, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog is in goede handen bij WadEvents. Maar: welke mensen organiseren uw Wadevent tot in de puntjes? Wie zijn wij? Wat is onze eilandbinding, onze achtergrond. Wanneer wij gaan samenwerken met partners & relaties willen wij weten met wie te maken hebben. Dat wilt u toch ook?


Roelof Duker

Roelof Duker

Waarom WadEvents: Mensen motiveren en van het eiland laten genieten. Buiten zijn en werken op het mooiste plekje van de aarde én onze klanten daar enthousiast voor maken! Maar ook de doelen en intenties van onze clientele vertalen in een WadEvents-project.

Mijn mooiste eilandplekje: Het puntje van de Groene Dam voor Terschelling. Omdat de wandeling erheen al 40 minuten genieten is en het een fantastische visstek is.

Tiada Vogel

Tiada Vogel

Waarom WadEvents: De afwisseling; geen project is het zelfde. Maar ook de uitdaging om een project, in alle omstandigheden, vlekkeloos te laten verlopen en vervolgens onze gasten tevreden en voldaan te zien vertrekken. En tot slot: wat is mooier dan werken in deze schitterende omgeving?

Mijn mooiste eilandplekje: De Noordsvaarder op Terschelling: het zand tussen je tenen, de wind door je haar en het fantastische uitzicht.

Anouk van Rosmalen

Anouk van Rosmalen

Waarom WadEvents: Omdat ik het geweldig vind om het onbeschrijfelijke 'eilandgevoel' over te brengen op onze gasten.

Mijn mooiste eilandplekje: Met een kleedje op het seinpaalduin naar de zonsondergang kijken. Gepaard met goed gezelschap is dit altijd een genietmomentje. Je ziet hier de zon langzaam in zee zakken, met een prachtig uitzicht over het groene strand.

Sascha van de Blankevoort

Sascha van de Blankevoort

Waarom WadEvents: Omdat het zo fijn is om zo veel mogelijk mensen te laten zien wat de wadden eilanden te bieden hebben. En de uitdaging daarin om iedereen te laten genieten van al dat moois.

Mijn mooiste eilandplekje: Dat is de strandovergang op de Boschplaat. Geen strandtent, weinig tot geen mensen. Alleen de prachtige natuur, het geluid van de zee en jij.

Tessa de Kuijer

Tessa de Kuijer

Waarom WadEvents:
WadEvents is een geweldig bedrijf met een top team. De sfeer die er hangt is altijd gezellig en dat merk ik ook terug in de mensen en groepen die er komen. Altijd weer een feestje om te mogen helpen!

Mijn mooiste eilandplekje:
Ik wandel het liefst om Oost achter de dijk, of ben graag te vinden in de cranberry velden.

Kirsten de Bruijn

Kirsten de Bruijn

Waarom WadEvents:
De diversiteit van verschillende programma's. Aangezien WadEvents de uitjes op maat organiseert is geen event hetzelfde. Deze dynamiek vind ik persoonlijk erg prettig. Daarnaast is het mooi om de klant kennis te laten maken met het prachtige eiland Terschelling en vooral het eilandgevoel te laten beleven!

Mijn mooiste eilandplekje:
Paal 3. Een prachtige wandeling door de duinen met uiteindelijk een fenomenaal uitzicht over het Noordzeestrand.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180