Maak kennis met onze mensen

Uw event op Terschelling, Texel, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog is in goede handen bij WadEvents. Maar: welke mensen organiseren uw Wadevent tot in de puntjes? Wie zijn wij? Wat is onze eilandbinding, onze achtergrond. Wanneer wij gaan samenwerken met partners & relaties willen wij weten met wie te maken hebben. Dat wilt u toch ook?person-1
Roelof Duker
Roelof is geboren op 02-09-1981 en is woonachtig op West Terschelling, Na zijn studies aan het CIOS in Heerenveen en de ALO aan de Hanze Hogeschool in Groningen is Roelof gaan werken op Terschelling in de horeca en de outdoor branche, tegenwoordig werkzaam als docent lichamelijk opvoeding en Dienstverlening & Commercie op middelbare school ’t Schylgerjouw te Midsland (Terschelling), dit combineert Roelof met de dagelijkse leiding op kantoor van WadEvents.

Meer over Roelof…

Neem contact op      
person-13
Tiada Vogel
Tiada is geboren op 06-04-1988 en is woonachtig op West Terschelling, na haar studie Sport Management aan Hanze Instituut voor sportstudies in Groningen, is ze gaan werken in de recreatiebranche op Terschelling. Tegenwoordig werkt Tiada als floormanager in een eigentijds restaurant op West Terschelling, dit combineert ze met het werken op kantoor voor WadEvents, waar ze eindverantwoordelijk is voor het maken van de draaiboeken en is ze uw aanspreekpunt tijdens uw event.

Meer over Tiada…

Neem contact op      
person-6
Arjen Dähne
Arjen is geboren op 18-01-1973 op Terschelling. Na zijn studies aan de HEAO (bedrijfseconomie) en later bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen werkte hij voor diverse IT en consultancy bedrijven, waarna hij in 2004 een eigen IT bedrijf startte dat in 2013 werd verkocht aan Deloitte. Momenteel is hij als partner verbonden aan Deloitte Consulting en houdt zich met name bezig met IT vraagstukken op het gebied van CRM en webdevelopment. Dit combineert hij met een adviserende functie bij WadEvents.

Meer over Arjen…

Neem contact op      


person-1
Marijke Andriessen
Marijke is geboren op 10 februari 1987 te Harlingen. Toen zij 9 jaar oud was is zij verhuisd naar het allerkleinste dorpje op Ameland, Ballum Ameland. Na de Mavo op Ameland en de Havo in Leeuwarden heeft Marijke Sales & Marketing gestudeerd aan de NHL Hogeschool. Momenteel woont ze op West Terschelling, maar de liefde voor Ameland stroomt nog door haar bloed.
Bij WadEvents is ze verantwoordelijk voor de events op Ameland en het aanspreekpunt tijdens events op Ameland. Haar vrije tijd spendeert ze aan haar dressuurpaard Flandria.

Meer over Marijke…

Neem contact op      Neem contact op via 0562 – 850 180 of stuur een e-mail naar info@wadevents.nl

Uw event laten plaatsvinden op een van onze Waddeneilanden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord.
Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw event onvergetelijk te maken.