Maak kennis met onze mensen

Uw event op Terschelling, Texel, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog is in goede handen bij WadEvents. Maar: welke mensen organiseren uw Wadevent tot in de puntjes? Wie zijn wij? Wat is onze eilandbinding, onze achtergrond. Wanneer wij gaan samenwerken met partners & relaties willen wij weten met wie te maken hebben. Dat wilt u toch ook?person-1
Roelof Duker
Roelof is geboren op 02-09-1981 en is woonachtig op West Terschelling, tijdens zijn studies aan het CIOS in Heerenveen en de ALO aan de Hanze Hogeschool in Groningen is Roelof gaan werken op Terschelling in de horeca en de outdoor branche. Na het behalen van zijn diploma is Roelof op Terschelling gaan als docent lichamelijk opvoeding en Dienstverlening & Commercie op middelbare school ’t Schylgerjouw te Midsland (Terschelling), dit combineerde Roelof met de dagelijkse leiding op kantoor van WadEvents. Sinds 2017 is Roelof volledig werkzaam voor WadEvents.

Meer over Roelof…

Neem contact op
person-13
Tiada Vogel
Tiada is geboren op 06-04-1988 en is woonachtig op West Terschelling, na haar studie Sport Management aan Hanze Instituut voor sportstudies in Groningen, is ze gaan werken in de recreatiebranche op Terschelling. Tegenwoordig werkt Tiada als floormanager in een eigentijds restaurant op West Terschelling, dit combineert ze met het werken op kantoor voor WadEvents, waar ze eindverantwoordelijk is voor het maken van de draaiboeken en is ze uw aanspreekpunt tijdens uw event.

Meer over Tiada…

Neem contact opNeem contact op via 0562 – 850 180 of stuur een e-mail naar info@wadevents.nl

Uw event laten plaatsvinden op een van onze Waddeneilanden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord.
Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw event onvergetelijk te maken.