Over ons

Teamfoto WadEvents

Over WadEvents;
Full Service Evenementenbureau op de Wadden!

Wij zijn een full service evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten op de Nederlandse Waddeneilanden. Of het nu gaat om een informeel bedrijfs- of teamuitje een event met een duidelijk afgekaderde doelstelling zoals teambuilding, inspirerende brainstorm of vergader sessies op een unieke locatie, wij staan voor u klaar om uw event in de volle breedte te verzorgen.

Ons doel is het ongekende ‘eilandgevoel’ over te brengen op onze gasten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Eilander aspecten om onze prachtige Waddeneilanden te ontdekken. Beleef een of meerdere dagen van zee, wind en strand voor u en uw collega’s.

De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst.

Maak kennis met onze mensen!

Uw event op Terschelling, Texel, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog is in goede handen bij WadEvents. Maar: welke mensen organiseren uw event tot in de puntjes? Wie zijn wij? Wat is onze eilandbinding, onze achtergrond. Wanneer wij gaan samenwerken met partners & relaties willen wij weten met wie we te maken hebben. Dat wilt u toch ook?person-1
Roelof Duker
Roelof is geboren op 02-09-1981 en is woonachtig op West Terschelling, Na zijn studies aan het CIOS in Heerenveen en de ALO aan de Hanze Hogeschool in Groningen is Roelof gaan werken op Terschelling in de horeca en de outdoor branche, tegenwoordig werkzaam als docent lichamelijk opvoeding en Dienstverlening & Commercie op middelbare school ’t Schylgerjouw te Midsland (Terschelling), dit combineert Roelof met de dagelijkse leiding op kantoor van WadEvents.

Meer over Roelof…

Contact Me      
person-13
Tiada Vogel
Tiada is geboren op 06-04-1988 en is woonachtig op West Terschelling, na haar studie Sport Management aan Hanze Instituut voor sportstudies in Groningen, is ze gaan werken in de recreatiebranche op Terschelling. Tegenwoordig werkt Tiada als floormanager in een eigentijds restaurant op West Terschelling, dit combineert ze met het werken op kantoor voor WadEvents, waar ze eindverantwoordelijk is voor het maken van de draaiboeken en is ze uw aanspreekpunt tijdens uw event.

Meer over Tiada…

Contact Me      
person-6
Arjen Dähne
Arjen is geboren op 18-01-1973 op Terschelling. Na zijn studies aan de HEAO (bedrijfseconomie) en later bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen werkte hij voor diverse IT en consultancy bedrijven, waarna hij in 2004 een eigen IT bedrijf startte dat in 2013 werd verkocht aan Deloitte. Momenteel is hij als partner verbonden aan Deloitte Consulting en houdt zich met name bezig met IT vraagstukken op het gebied van CRM en webdevelopment. Dit combineert hij met een adviserende functie bij WadEvents.

Meer over Arjen…

Contact Me      

Een greep uit de bedrijven waarmee we hebben mogen samenwerken…

Ziggo
logo-wildkamp
logo-deloitte
logo-nom
Provincie-Fryslan
logo-unilever
Friesland-Bank
logo-bacardi
DeVeste