Over ons

Over WadEvents;
Full Service Evenementenbureau op de Wadden!

Wij zijn een full service evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten op de Nederlandse Waddeneilanden. Of het nu gaat om een informeel bedrijfs- of teamuitje een event met een duidelijk afgekaderde doelstelling zoals teambuilding, inspirerende brainstorm of vergader sessies op een unieke locatie, wij staan voor u klaar om uw event in de volle breedte te verzorgen.

Ons doel is het ongekende ‘eilandgevoel’ over te brengen op onze gasten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Eilander aspecten om onze Waddeneilanden te ontdekken. Beleef een of meerdere dagen van zee, wind en strand voor u en uw collega’s.

De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst.

Maak kennis met onze mensen!

Uw event op Terschelling, Texel, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog is in goede handen bij WadEvents. Maar: welke mensen organiseren uw event tot in de puntjes? Wie zijn wij? Wat is onze eilandbinding, onze achtergrond. Wanneer wij gaan samenwerken met partners & relaties willen wij weten met wie we te maken hebben. Dat wilt u toch ook?


Een greep uit de bedrijven waarmee we hebben mogen samenwerken…