Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Zakelijk event op de Wadden organiseren? » Jubileumuitje Waddeneilanden

Een jubileum op de Wadden

Een onvergetelijke ervaring

Jubileumuitje Waddeneilanden

Geen betere locatie voor uw jubileumuitje!


Groep op het strand met vlaggen en vliegers

Uw bedrijf heeft een jubileum, of dit nou 5, 20 of 100 jaar is, genoeg reden voor feest. Of beter nog, een goede reden voor een jubileumuitje. Zonder u en uw collega’s is uw bedrijf niet waar het nu is. Genoeg aanleiding voor iets bijzonders, een uitje bij u op eigen locatie voelt immers niet speciaal genoeg, vooral als u terugkijkt op de vele jaren samenwerking en mijlpalen die u bereikt heeft. Hier is waar WadEvents u kan helpen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de organisatie van de mooiste jubileumuitjes richting de Wadden, weten wij exact hoe we een evenement kunnen organiseren dat nog jarenlang herinnerd zal worden.

WadEvents organiseert zowel eenvoudige als super-de-luxe uitjes op de Waddeneilanden. We staan bekend vanwege onze:

  • Overzichtelijke werkmethode
  • Full-service organisatie van evenementen
  • Maatwerk programma’s die tot in details zijn verzorgd

 

Wijn tijdens jubileumuitje

Waarom  een jubileumuitje op de Waddeneilanden?

Wilt u echt even weg met uw bedrijf? En een jubileumuitje waar nog lang over wordt nagepraat? Dan is een jubileumuitje op de Waddeneilanden de perfecte oplossing. Bij ons kunt u allerlei soorten jubileumuitjes laten organiseren op ieder Waddeneiland. Ieder eiland heeft weer zijn eigen sfeer en uitstraling en daardoor is voor elk bedrijf een geschikt eiland te vinden is, passend bij uw wensen en behoeften.

Het voordeel van een jubileumuitje op de Waddeneilanden is dat u uw jubileumfeest kan combineren met de leukste activiteiten. Sportief, culinair of spannend. Er zijn talloze activiteiten beschikbaar die uw jubileumuitje een bijzonder evenement maken waar nog lang over wordt nagepraat. Wilt u blokarten? Vliegeren? Golfen op het strand? Of juist een workshop? Alles is mogelijk en het programma volledig aan te passen aan de behoeften binnen uw bedrijf. U kunt zelfs de werknemers zelf laten kiezen welke activiteiten ze willen doen. Sommige personen vinden brandingraften helemaal geweldig, anderen blijven liever op het strand zelf en gaan lekker boogschieten. Ook dit soort details zijn geen enkel probleem.

Lunch tijdens bedrijfsuitje

Stel samen met ons uw jubileumuitje op de Waddeneilanden samen.

Contact met ons opnemen is de eerste stap die u kunt zetten richting een succesvol jubileumuitje op de Wadden. Wanneer u ongeveer de datum en aantal personen die mee zullen gaan weet, kunt u via het formulier op de website, e-mail of telefonisch vrijblijvend contact met ons opnemen. Zelfs als u nog niet alles definitief heeft staan zijn wij uw sparringpartner in het samenstellen van een succesvol jubileumuitje.  Na het eerste contact zal één van onze collega’s een offerte opstellen op basis van de gedeelde informatie. Vanuit deze offerte wordt er samen gekeken of het overeenkomt met uw wensen en behoeften. Het handige aan dit proces is dat dit geheel naar uw wensen kan worden aangepast, wij hebben de kennis van de organisatie van uitjes, u weet wat de behoeftes zijn binnen het bedrijf.

 

WadEvents in beeld

Benieuwd naar de mogelijkheden van een jubileumuitje op de Waddeneilanden?


Zij gingen u voor

Onze events zijn geschikt voor kleine en grote organisaties


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180