Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Zakelijk event op de Wadden organiseren? » Bedrijfsfeest Waddeneilanden

Bedrijfsfeest Waddeneilanden

Blijvende herinneringen creëren op de Waddeneilanden

Bedrijfsfeest Wadden

Samen gezellig de voetjes van de vloer!


Foodfestival tijdens bedrijfsfeest

Ontzettend goede resultaten gehaald, een bepaald jubileum dat u wilt vieren of gewoon om te laten zien dat u uw werknemers waardeert. Het organiseren van een bedrijfsfeest kan vele redenen hebben maar vooral belangrijk is dat er een blijvende herinnering wordt gecreëerd. U geeft immers niet voor niets geld eraan uit en het zou zonde zijn als de herinnering dan niet blijvend is. Hier kan WadEvents bij helpen! Een bedrijfsfeest wordt memorabel en helemaal uw geld waard wanneer u ervoor kiest om het te houden op de Wadden.

Wilt u een speciaal bedrijfsfeest organiseren op de wadden?

WadEvents is uw partner in het organiseren van een prachtig bedrijfsfeest op de Waddeneilanden. Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van de leukste bedrijfsfeesten op de Wadden is WadEvents dé partner voor de organisatie van uw evenementen.

Niet alleen zijn de Waddeneilanden een unieke locatie voor een tof feest, ook de plekken op de eilanden zelf maken het feest een gegarandeerd succes. Denk aan een kampvuur op het strand, een barbecue in een toffe strandtent of een silent disco midden in het bos. Juist de combinatie van écht even weg met de mooiste plekken en de leukste activiteiten zal uw bedrijfsfeest memorabel maken en nog het onderwerp van gesprek van vele jaren.

DJ tijdens bedrijfsfeest Waddeneilanden

Waarom de Waddeneilanden voor een bedrijfsfeest?

Zoals al genoemd hebben de Wadden locaties hebben om bij te watertanden, de meest mooie strandtenten en geweldige uitzichten. Nu horen we u denken, maar dit kan ik toch ook allemaal gewoon in Bloemendaal aan Zee of Scheveningen doen? Zeker, maar hierbij komt u verschillende beperkingen tegen. Mensen zijn hier vaak al een keer geweest, wat het net even wat minder bijzonder maakt.

Bovendien, het stimuleert mensen niet om te blijven slapen in de buurt, ook al zou u overnachting regelen, er zullen altijd mensen zijn die ervoor kiezen om diezelfde avond weer naar huis te reizen. Dit is niet aan de orde met een bedrijfsfeest op een van de Waddeneilanden. Niet alleen zijn mensen ‘verplicht’ om te blijven slapen en blijven dus langer op het feest, ook is de kans groot dat heel veel mensen nog nooit op dat Waddeneiland hebben verbleven.

Dansen tijdens silent disco op Bedrijfsfeest

Hoe kan ik een bedrijfsfeest op de Waddeneilanden organiseren?

Wij nemen als full-service evenementenbureau alles voor u uit handen. Wilt u een ontspannen feest met een area waar iedereen lekker kan zitten of juist een knallend feest waar de voetjes van de vloer moeten? Geen van beide is een probleem!

Op basis van maatwerk schrijven wij een persoonlijk plan voor uw event en zorgen wij voor de uitvoering van A tot Z. Wij verzorgen uw bedrijfsfeest tot in de puntjes, inclusief entertainment, catering, stijl, locatie en vervoer. Het resultaat? Een bedrijfsfeest waar uw medewerkers nog lang over zullen napraten.

Zij gingen u voor

Bedrijfsfeest op de Waddeneilanden, geschikt voor kleine en grote organisaties


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180