Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Zakelijk event op de Wadden organiseren? » Bedrijfsfeest Schiermonnikoog

Vier feest op Schiermonnikoog

Een unieke locatie

Bedrijfsfeest Schiermonnikoog

Geen betere locatie voor uw bedrijfsfeest!


Wijn tijdens jubileumuitje

Persoonlijk, op maat en altijd uniek. Een bedrijfsfeest op Schiermonnikoog is een gegarandeerd succes als u uw werknemers gemotiveerd wilt houden en meer met elkaar wilt verbinden. U stapt op de boot en de toon is al gezet, u bent écht even weg en dan is het feest nog niet eens begonnen. Toch zullen vanaf dat moment uw werknemers al hun avonturen gaan delen met hun vrienden. Even een foto vanaf het dek met uitzicht op de prachtige Waddenzee. Wat ze gaan doen? Een bedrijfsfeest op Schiermonnikoog? Wat een unieke locatie!

Het WIJ gevoel tijdens een bedrijfsfeest op Schiermonnikoog

Pas wanneer u met z’n allen weg bent, creëert u het sterkste WIJ-gevoel. Op deze manier zal er meer trots en waardering voor het bedrijf ontstaan. U en uw medewerkers hebben het weer met elkaar gedaan en hoewel er altijd verbeteringen zijn, u bent met z’n allen gemotiveerd om weer een jaar te knallen.

Omdat wij beseffen hoe belangrijk dit WIJ-gevoel is kunnen wij het programma altijd aanpassen naar een bedrijfsfeest inclusief een leuke teambuildingactiviteit. Blokarten, brandingraften, of een golfclinic, er zijn talloze activiteiten mogelijk op Schiermonnikoog die het teamgevoel zullen versterken. Door het combineren van leuke activiteiten met een bedrijfsfeest in de avond, heeft u een compleet aanbod waarmee werknemers zeker hun best zullen doen om erbij te zijn.

Bedrijfsfestival met collega's Schiermonnikoog

Schiermonnikoog bedrijfsfeest met overnachting

Onderneem avontuurlijke activiteiten, gevolgd door een te gek feest aan het strand en daarna direct door naar de accommodatie. Geen gedoe over wie de bob is, geen mensen die eerder weg moeten omdat ze nog een reis af te leggen hebben, iedereen leuk en simpel in het hotel dichtbij. U zult altijd zien dat wanneer u veel tijd en geld steekt in een feest in de buurt van uw bedrijf of op het terrein van uw bedrijf, dat veel mensen eerder wegmoeten in verband met vervoer. Zelfs als u een accommodatie in de buurt regelt, zullen veel werknemers er toch voor kiezen om thuis in hun eigen bed te slapen. Dit soort factoren vallen weg met een bedrijfsfeest op Schiermonnikoog met overnachting. Niet alleen wordt het feest in geheel een stuk specialer, u kunt er ook zeker van zijn dat al uw werknemers tot het eind zullen genieten.

Logo van Nike in het zand

Waarom WadEvents voor uw bedrijfsfeest op Schiermonnikoog?

Er kan een maandenlange voorbereiding aan het organiseren van een bedrijfsfeest op Schiermonnikoog vastzitten. Vooral als het van u wordt verwacht dat u het naast uw gebruikelijke werkzaamheden doet. Dit zit hem vooral in het feit dat u alles nog moet uitzoeken en prijzen met elkaar moet vergelijken. Hier is waar de specialisatie van WadEvents goed van pas komt.

Wij weten immers al waar we moeten zijn voor de catering met lokale producten, waar de fietsverhuur het beste geregeld is en welke accommodaties zijn aangesloten bij Green Key. Beter nog, als full-service evenementenbureau nemen we alle zorgen van u over, zodat u zich kunt concentreren op de invulling. Zelfs het vervoer van de locatie van uw bedrijf naar de haven van Lauwersoog wordt voor u geregeld.  Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten op Schiermonnikoog, hebben wij ervaring met bedrijfsfeesten in alle soorten en maten.

WadEvents in beeld

Benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfsfeest op Schiermonnikoog? Bekijk hieronder een korte impressie


Zij gingen u voor

Onze bedrijfsfeesten zijn geschikt voor kleine en grote organisaties


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180