Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Jubileumuitje Schiermonnikoog

Jubileumuitje Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is de locatie bij uitstek voor een geweldig jubileumuitje

Jubileumuitje Schiermonnikoog

Actief en verrassend


Tenten en zitplekken bedrijfsfestival

Na jarenlang succes is het tijd om een jubileum te vieren! U en de collega’s binnen uw bedrijf hebben immers hard gewerkt om te komen waar u nu bent. Alleen, hoe viert u dit? Alleen een feest voelt te simpel voor het aantal jaren dat u viert tijdens dit jubileum. Wanneer u iets bijzonders wenst dan is een jubileumuitje op Schiermonnikoog precies wat u zoekt.

Schiermonnikoog

Als onderdeel van de Waddeneilanden staat Schiermonnikoog bekend als een eiland waar natuur voorop staat. Niet voor niets is het gehele eiland een natuurreservaat. Voor de liefhebber van flora en fauna is het eiland Schiermonnikoog daarom zeer geschikt voor een jubileumuitje. Bent u op zoek naar een locatie waar u en uw team rust en ruimte kunt ervaren in combinatie met de leukste activiteiten of workshops? Op Schiermonnikoog moet u zijn!

Vrijblijvend contact opnemen

Catering tijdens bedrijfsuitje

Waarom Wadevents voor uw jubileumuitje op Schiermonnikoog

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inspelen op uw behoeften of de wensen binnen het bedrijf. Wij kennen het eiland immers als geen ander en weten snel of het eiland past bij u. Door onze kennis van het eiland, kunnen we snel bepalen of het bij uw behoeften past en u een ervaring die u uw jubileumuitje net even dat extra tintje geven.

Wij staan bekend als een full-service evenementen bureau die van A tot Z de volledige verzorging voor een jubileumuitje uit handen neemt. Naast dat wij de activiteiten ter plekke geheel verzorgen, regelen wij ook het vervoer vanaf uw locatie naar de haven van Lauwersoog en de boot vanaf Lauwersoog naar Schiermonnikoog. Verder kijken we altijd hoe we uw jubileumuitje net wat specialer kunnen maken door bijvoorbeeld speciale RIBboten in te zetten in plaats van de standaard veerdienst. Bij de organisatie van uw jubileumuitje op Schiermonnikoog werken wij geheel transparant. Heeft u vragen? Stel ze gerust, we staan voor u paraat.

Waarom een jubileumuitje op Schiermonnikoog in plaats van een jubileum op eigen locatie?

Tijdens een jubileumuitje combineert u het feest met de leukste activiteiten. Hierdoor wordt het niet een enkele avond maar juist meerdere dagen of een dag vullend programma. Dit maakt uw jubileum juist meer memorabel dan wanneer dit enkel een feest zou zijn. Een feest wordt er immers vaak ook gegeven met kerst of andere bijzondere dagen. Een jubileum verdient meer aandacht en daarom is een jubileumuitje de perfecte invulling om juist al die jaren van bestaan te vieren.
Neem makkelijk contact met ons op via het contactformulier, e-mail of bel gerust! Wij staan voor u klaar om u van passend advies te voorzien.

Vrijblijvend contact opnemen

 

Zij gingen u voor

Jubileumuitje op Schiermonnikoog, geschikt voor kleine en grote organisaties


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180