Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Incentive Waddeneilanden

Incentive Wadden

Incentive Wadden

Uw incentive op de Wadden volledig op maat door WadEvents!


Catering tijdens incentive

Wil je je team belonen voor hun harde werk en prestaties met een onvergetelijke ervaring? Dan ben je bij WadEvents aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van incentives op de prachtige Waddeneilanden. Of je nu een klein team hebt of een grotere groep wilt verrassen, wij zorgen voor een op maat gemaakt programma dat voldoet aan al je wensen en verwachtingen.

Onze ervaren eventplanners zullen samen met jou een gedetailleerd programma samenstellen, waarbij alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van de activiteiten en accommodatie tot het transport en de catering, wij zorgen voor een naadloze organisatie zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de ervaring samen met je team.

Ontdek de Wadden

Ontdek de schoonheid van de Waddeneilanden


Toetjesbuffet tijdens incentive

De Waddeneilanden zijn een unieke en prachtige bestemming voor een incentive-programma. Met hun ongerepte natuur, uitgestrekte stranden, adembenemende landschappen en sfeervolle dorpjes bieden ze een idyllische setting voor een bijzondere ervaring. Je team zal zich zeker laten inspireren door de charme en schoonheid van de eilanden.

Bij WadEvents kunnen we een incentive-programma op maat samenstellen, helemaal afgestemd op jou wensen en behoeften. Of je nu kiest voor een dagtrip, een weekenduitje of een meerdaags programma, we zorgen voor een gevarieerd aanbod van activiteiten die passen bij jouw team en doelstellingen. Denk aan wadlopen, strandactiviteiten, teambuilding games, eilandverkenning per fiets of boot, culinaire ontdekkingstochten, en nog veel meer!

Neem contact met ons op en laat WadEvents je helpen bij het organiseren van een onvergetelijke incentive op de Wadden! Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en een programma op maat samen te stellen dat voldoet aan al je verwachtingen. Beloon je team met een unieke ervaring op de prachtige Waddeneilanden en creëer herinneringen die lang bijblijven.

WadEvents in beeld

Bekijk onze geweldige corporate bedrijfsvideo en krijg een indruk van de mogelijkheden


Zij gingen u voor

Incentive Texel: vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor.


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180