Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Incentive Schiermonnikoog

Incentive Schiermonnikoog

Uw incentive op Schiermonnikoog volledig op maat door WadEvents!

Incentive Schiermonnikoog

Versterk de teamband met een onvergetelijke ervaring


Boogschieten op strand

Waarom WadEvents voor uw incentive op Schiermonnikoog?

WadEvents heeft meer dan 15 jaar ervaring in het creëren van bijzondere ervaringen die teams dichter bij elkaar brengen. Onze diepgaande kennis van Schiermonnikoog betekent dat we de meest unieke en passende activiteiten kunnen selecteren voor uw evenement. We luisteren naar uw behoeften en passen elk detail aan om een ervaring te bieden die naadloos aansluit bij uw team en uw doelstellingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de planning; wij zorgen voor alles, van de accommodatie tot de activiteiten. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft en met blijvende herinneringen naar huis gaat. Met WadEvents aan uw zijde wordt uw incentive op Schiermonnikoog gegarandeerd een succes waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wij zijn:

  • Transparant in onze offerte- en werkwijze.
  • Als full-service evenementenbureau regelen wij alles voor een geslaagde incentive. Accommodatie, activiteiten, catering, vervoer en nog veel meer!

Wilt u een op maat gemaakte offerte, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een prijsindicatie? Neem contact op!

Vrijblijvend contact opnemen

 

Ontdek Schiermonnikoog

Ontdek de schoonheid van Schiermonnikoog


Logo van Nike in het zand

Wat is een incentive?

U werknemers hebben ontzettend hard gewerkt de afgelopen periode en de resultaten zijn goed. Graag wilt u dit vasthouden maar u weet niet zo goed hoe. Een incentive biedt uitkomst! Een incentive is een beloningsreis of evenement wat u als bedrijf kan inzetten om medewerkers te motiveren en belonen voor hun harde werk en prestaties. Deze vorm van belonen voelt persoonlijker dan een standaard bonus of cadeaubon. Bij een incentive draait het om een unieke ervaring die een blijvende indruk achterlaat en de teamgeest versterkt.

Of het nou gaat om een weekend weg, een paar dagen doordeweeks of juist alleen een dagtrip, Schiermonnikoog leent zich uitstekend voor een incentive en heeft een divers aanbod aan activiteiten.

Incentive vol inspiratie op Schiermonnikoog

Versterk de motivatie en onderlinge band binnen uw team in de pittoreske omgeving van Schiermonnikoog. Op dit eiland waar bijna geen auto’s zijn, is de lucht extra zuiver en de natuur uitgestrekt. Zodra u van de boot komt zult u en uw team het eilandgevoel ervaren en de charme van Schiermonnikoog ontdekken. Wenst u uw incentive te combineren met leuke activiteiten? Geen probleem, zelfs op het serene Schiermonnikoog is er genoeg te doen. Ga mee met een huifkartocht, ontdek lokale gerechten tijdens een kookworkshop of ervaar het weidse strand tijdens het strandzeilen. Wij kunnen altijd een aantrekkelijk programma samenstellen op basis van uw wensen en doelen.

Vrijblijvend contact opnemen

 

WadEvents in beeld

Bekijk onze geweldige corporate bedrijfsvideo en krijg een indruk van de mogelijkheden


Zij gingen u voor

Incentive Schiermonnikoog: vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor.


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180