Teambuilding Texel

 
 
 

Teambuilding op Texel… omdat je op Texel echt aan je teamgevoel werkt!

Je hebt net een overname, reorganisatie of fusie achter de rug. Je team moet gevormd worden. Beter gaan samenwerken, het wij-gevoel creëren. Tijd voor teambuilding op Texel. WadEvents weet hoe het werkt. Onze teambuilding-programma’s zijn maatwerk en hebben het eilandgevoel. Want wij kennen Texel. Daardoor maken wij altijd de juiste keuzes voor jullie teambuilding op Texel. Voor groepen van 10 tot 1000 personen. Van kompastocht tot GPS-challenge. Van dropping tot heisessie. Tot in de puntjes verzorgd. Omdat teambuilding op Texel succesvol moet zijn.

Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte op maat.
Complete, duidelijke offertes met alle relevante informatie.
One stop shopping. Wij regelen alles: vervoer, verblijf, catering, programma en begeleiding.
Wij staan bekend om onze 100% maatwerkprogramma’s

Wij gaan tot het uiterste om teambuilding op Texel onvergetelijk te maken!

Teambuilding Texel: waar je team vorm krijgt

Als je op Texel van de boot stapt is de navelstreng met het continent doorgeknipt. Dat maakt Texel de ideale locatie voor teambuilding. Je team is uit de dagelijkse sleur en écht op-elkaar aangewezen bij teambuilding op Texel. Texel laat je anders tegen het leven aankijken. Dat is wat teambuilding op Texel zo bijzonder maakt. Dus: kom voor teambuilding naar Texel!

Texel, waar de natuur regeert

Texel combineert compactheid met natuurbeleving. Kies daarom voor teambuilding op Texel. Je team komt in contact met de natuur en met elkaar. Teambuilding op Texel zorgt er daarom voor dat je doelen gehaald worden. Dat je missie slaagt. Texel inspireert ons om mooie teambuildingsprogramma’s (op maat) te maken. Mogen wij je een offerte sturen voor teambuilding op Texel?

Stel samen met ons uw teambuilding op Texel samen

Wilt u leuke, gezellige en onvergetelijke teambuilding op Texel organiseren? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om het teambuilding op Texel onvergetelijk te maken.

Neem contact op Vraag offerte aan

Bedrijfsuitje Waddeneilanden

WadEvents is dé specialist voor je bedrijfsuitje op Texel. Maatwerk voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Ook een zakelijk event, incentive of bedrijfsuitje op Texel of één van de andere Waddeneilanden organiseren? WadEvents regelt het!

Sfeerimpressie – Teambuilding Texel…


Een greep uit de bedrijven waarmee we hebben mogen samenwerken…Neem contact op via 0562 – 850 180 of stuur een e-mail naar info@wadevents.nl

Uw bedrijfsuitje op de Waddeneilanden laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord.
Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw event onvergetelijk te maken.