Incentive Wadden

 
 
 

Uw incentive op de Wadden volledig op maat door WadEvents!

Bent u voornemend een incentive richting de Wadden te organiseren, dan bent u bij WadEvents aan het goede adres. Wij organiseren en faciliteren incentives naar de Wadden in de breedste zin van het woord op de verschillende Waddeneilanden. Ook een combinatie tussen enkele Waddeneilanden is mogelijk in één dag of in een meerdaags programma.

Incentive richting de Wadden? – ‘Qualitatief betere meetings’

De Wadden zijn al jaren een populaire locatie als het gaat om incentives, congressen en meetings. Het gevoel even ver van huis te zijn en het tot rust komen op de boot en vervolgens dit gevoel vast houden op het eiland, heeft bewezen dat dit tot kwalitatief betere meetings leidt. Een incentive richting de Wadden kan op veel verschillende manieren.

Op weg naar de haven

U wilt uw personeelsuitje al laten beginnen met een gezamenlijke reis naar de vertrekhaven. WadEvents biedt u daartoe verschillende vervoersmogelijkheden. Zo beschikken wij over luxe touringcars met bar, toilet en andere faciliteiten of kunnen speciaal voor uw gezelschap een treinstel charteren met aanvullende servicemogelijkheden. Ook kunnen wij VIP-vervoer regelen met ingehuurde limousines of taxi’s. U kunt er ook voor kiezen met eigen vervoer te gaan, maar de reis in de vorm van een opdrachttocht te gieten. WadEvents maakt van uw reis een sightseeing rally door middel van via GPS opgegeven coördinaten.

Lucht

Texel en Ameland kunnen ook door het luchtruim worden bereikt. En ook op de andere Waddeneilanden zijn er verrassende en, letterlijk en figuurlijk, onthechtende activiteiten in de lucht.

Luchtdropping

Laat uw spreker, directeur of onze entertainer letterlijk uit de lucht vallen! Door middel van een parachute(tandem)sprong droppen wij de persoon van uw keuze tussen uw medewerkers. Succes verzekerd en op alle eilanden mogelijk.

Invliegen op een eiland?

WadEvents kan uw groep per vliegtuig van verschillende luchthavens in Nederland ophalen voor een verfrissende start van uw incentive op Ameland en Texel.

Vliegtuig met sleepreclame

Ziet u het al voor u? U vaart naar een van de Waddeneilanden en ziet in de lucht een vliegtuig met een sleepreclame die uw gezelschap welkom heet. Of tijdens uw teambuildingstocht met GPS ziet uw groep de volgende coördinaten op een overvliegend reclamevliegtuig. In overleg zijn vele andere toepassingen denkbaar: “the sky is the limit!”

Rondvlucht

Is parachutespringen iets te heftig voor u? Wij bieden een spannende rondvlucht boven een eiland als alternatief. Gegarandeerd een nieuwe blik en bijzondere ervaring. U kunt een rondvlucht maken over Texel, Ameland of de andere eilanden.

Water

Inschepen bij WadEvents

WadEvents maakt gebruik van een groot aantal zeil- en motorschepen voor uw overtocht en vaartochten, in capaciteit varïerend van 30 tot 1200 personen. In vroeger tijden werd vracht vervoerd met klippers, botters en andere houten en stalen schepen. De laatste jaren zijn veel van deze schepen omgebouwd voor aangenaam groepsvervoer: luxe schepen met uitstekende faciliteiten, van alle gemakken voorzien op het gebied van slapen en catering. Met deze schepen halen wij u van uw opstapplaats. Een unieke combinatie van vervoer en overnachting. Onderweg kunt u zeehonden bekijken, droogvallen, opdrachten uitvoeren, vergaderen of gewoon genieten van de vaartocht.

Rescueboot-varen als onderdeel of afsluiter incentive Wadden

Normaal gesproken worden rescueboten ingezet voor dringende reddingsoperaties op de Wadden- en Noordzee. WadEvents laat u kennismaken met de snelheid van deze schepen. U krijgt speciale kleding aan om met hoge snelheid de zee te kunnen trotseren. Deze activiteit wordt veel gecombineerd met overtochten van gecharterde schepen maar kan ook vanaf “de wal” plaatsvinden of als ideale afsluiting van uw incentive dienen, zodat u uw medewerkers nog even die powerboost meegeeft om uw event af te sluiten.

Neem contact op Vraag offerte aan

De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst.

Daarom WadEvents

Waarom kiezen voor WadEvents? Benieuwd wat ons onderscheidend maakt?

Full-service evenementenbureau
Kennis van de lokale mogelijkheden
Ruim ervaring in eventbranche
Organisatie altijd volledig op maat
Beleef het ongekende ‘eilandgevoel’

Informatie & offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.
0562 – 850 180

of stuur ons een e-mail

Sfeerimpressie – Incentive Wadden…


Een greep uit de bedrijven waarmee we hebben mogen samenwerken…Neem contact op via 0562 – 850 180 of stuur een e-mail naar info@wadevents.nl

Uw incentive op de Waddeneilanden laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord.
Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw event onvergetelijk te maken.