Congres Waddeneilanden

 
 
 

Congres op de Waddeneilanden organiseren? Volledig op maat met WadEvents!

U wilt een zakelijke bijeenkomst met resultaat, liefst op een bijzondere locatie. Kom naar onze prachtige Waddeneilanden en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Onze flexibele en pragmatische aanpak en het veelzijdige karakter van de eilanden maakt uw congres op de Wadden gegarandeerd een groot succes!

Full service congresbureau op de Wadden

Als full service bureau bieden wij maatwerk aan grote maar ook kleinere groepen. En door zowel in Harlingen als op zee gebruik te maken van de ontvangstruimtes en andere faciliteiten van o.a. onze partner Rederij Doeksen begint uw congres verrassend en wordt de reistijd efficiënt gebruikt.

De bijzondere eilander locaties werken inspirerend en verfrissend. En natuurlijk kan de doelstelling van uw congres of meeting extra worden ondersteund met specifieke eilander activiteiten zoals vliegeren, roeien, strandzeilen, mountainbiken of een borrel met een sterk verhaal in een duinpan.

Waarom een congres op de Waddeneilanden?

Een overtocht naar de Nederlandse Waddeneilanden betekent – letterlijk en figuurlijk – afstand nemen. Een betere start voor werkelijke verandering is er niet!

U wilt een meeting met resultaat. Dat kan juist op de Waddeneilanden door:

Bijzondere accommodaties
Creatieve activiteiten
Inspirerende eilander locaties
Een bijzondere en ongedwongen sfeer

Meer weten over een congres op de Waddeneilanden?

Overweegt u om uw congres plaats te laten vinden op één van de Waddeneilanden? WadEvents levert maatwerk op verschillende niveaus. Wij kunnen enkel de faciliteiten verzorgen en de accommodaties, maar ook het totaalconcept van uw meeting. Informeer naar alle mogelijkheden. Wij maken graag kennis met u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om het conrges op de Wadden onvergetelijk te maken.

Neem contact op Vraag offerte aan

Congres Waddeneilanden

 

De laatste kennissessie op het Groene Strand was de perfecte afsluiting van het congres op de Waddeneilanden. De locatie was schitterend en de toonzetting precies de goede.

Tip

Om u een idee te geven:

Uw congres begint met ontvangst en incheck in de veerterminal van Harlingen of Holwerd. Tijdens de overtocht naar het eiland neemt men afstand van de gewone wereld. De boot is een authentieke en sfeervolle locatie voor de kick-off voor uw congres. Op het eiland wordt een plenaire sessies in een duinpan, natuurtheater of zandafgraving georganiseerd. Subbijeenkomsten kunnen plaatsvinden in luxe hotels of andere bijzondere eilandlocaties.

Na afloop van de sessies is er aandacht voor het culinaire deel van het congres. Vis-eten met je handen, een heerlijk buffet in en rond een strandpaviljoen met vuurtonnen en na afloop sterren kijken. Of toch liever eten in een restaurant met sterrenkok en prachtig uitzicht over het Wad?

Sfeerimpressie – Congres Waddeneilanden…


Een greep uit de bedrijven waarmee we hebben mogen samenwerken…Neem contact op via 0562 – 850 180 of stuur een e-mail naar info@wadevents.nl

Uw congres op de Waddeneilanden laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord.
Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw event onvergetelijk te maken.