Bedrijfsuitje Waddeneilanden

 
 
 

Bedrijfsuitje op de Wadden organiseren?

Een uitdaging voor ons is de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of perfect op maat gemaakt programma voor uw bedrijfsuitje op de Waddeneilanden. Wij organiseren zowel eenvoudige als super-de-luxe en spraakmakende bedrijfsuitjes van 10 tot ruim 250 personen.

Geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Transparante werkmethode.
Alle facetten van uw bedrijfsuitje onder één dak
Maatwerk programma tot in de puntjes verzorgd

Niks gaat ons te ver om uw bedrijfsuitje tot een waar succes te leiden.

Bedrijfsuitje Waddeneilanden: Beleef het ultieme eilandgevoel

Gaat u een leuk bedrijfsuitje op de Waddeneilanden organiseren? Wij helpen u graag verder! Bij ons vindt u bedrijfsuitjes in verschillende soorten en maten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische eilander aspecten om het eiland te ontdekken. Een bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt hier ook specifieke activiteiten vinden zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand, of diverse workshops.

Stel samen met ons uw bedrijfsuitje op de Wadden samen

Rust, ruimte, het gevoel ver van huis te zijn en afstand te nemen van het dagelijkse leven… Wij verzorgen graag uw bedrijfsuitje op werelderfgoed de Wadden. Dit alles doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten over bedrijfsuitje Waddeneilanden?

Wilt u een leuk, gezellig en onvergetelijk bedrijfsuitje op de Waddeneilanden organiseren? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om het bedrijfsuitje op de Wadden onvergetelijk te maken.

Neem contact op Vraag offerte aan

Bedrijfsuitje Waddeneilanden

Dit eiland heeft zijn eigen licht. Het glinstert boven verre stranden en overstuift de vlakke landen, gespreid achter het duingezicht.

Sfeerimpressie – Bedrijfsuitje Waddeneilanden…


Een greep uit de bedrijven waarmee we hebben mogen samenwerken…Neem contact op via 0562 – 850 180 of stuur een e-mail naar info@wadevents.nl

Uw bedrijfsuitje op de Waddeneilanden laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord.
Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw event onvergetelijk te maken.