Bedrijfsuitje Texel

 
 
 

Een bedrijfsuitje op Texel organiseren?

Een bedrijfsuitje op Texel organiseren? WadEvents is dé partner voor je bedrijfsuitje op Texel. Maatwerk, eilandgevoel, informeel en totaalorganisatie. Wij kennen Texel. Daardoor maken wij altijd de juiste keuzes voor jullie bedrijfsuitje op Texel. Voor groepen van 10 tot 1000 personen. Van meerdaagse cursus tot ééndaagse teammeeting. Van incentive tot dealerdag. Tot in de puntjes verzorgd. Omdat ieder bedrijfsuitje op Texel onvergetelijk moet zijn.

Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte op maat.
Complete, duidelijke offertes met alle relevante informatie.
One stop shopping. Wij regelen alles: vervoer, verblijf, catering, programma en begeleiding.
Wij staan bekend om onze 100% maatwerkprogramma’s

Wij gaan tot het uiterste om jullie bedrijfsuitje op Texel onvergetelijk te maken!

Bedrijfsuitje Texel: overal is eilandgevoel

Texel: zo ver weg, maar toch zo dichtbij. Want Texel is beter bereikbaar dan je denkt. Je bent zo op de locatie van jouw bedrijfsuitje want Texel ligt slechts 20 minuten varen van Den Helder. Texel is natuur en genieten. Texel is ontspanning en laat je de dagelijkse sleur vergeten. Texel laat je anders tegen het leven aan kijken. Van Texel ga je houden. Dus: vaar voor je volgende bedrijfsuitje naar Texel!

Texel, een eiland om terug te komen

Met 30 kilometer strand, 5300 hectare natuurgebied, 250 kilometer wandelpad en 140 kilometer fietspad combineert Texel compactheid met natuurbeleving. En wij, van WadEvents, zijn blij dat we actief zijn op dit prachtige eiland. Want dit inspireert ons om mooie bedrijfsuitjes (op maat) te maken. Mogen wij je een offerte sturen voor een bedrijfsuitje op Texel?

Stel samen met ons uw bedrijfsuitje op Texel samen

Wilt u een leuk, gezellig en onvergetelijk bedrijfsuitje op de Waddeneilanden organiseren? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om het bedrijfsuitje op Texel onvergetelijk te maken.

Neem contact op Vraag offerte aan

Bedrijfsuitje Waddeneilanden

WadEvents is dé specialist voor je bedrijfsuitje op Texel. Maatwerk voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Ook een zakelijk event, incentive of bedrijfsuitje op Texel of één van de andere Waddeneilanden organiseren? WadEvents regelt het!

Sfeerimpressie – Bedrijfsuitje Texel…


Een greep uit de bedrijven waarmee we hebben mogen samenwerken…Neem contact op via 0562 – 850 180 of stuur een e-mail naar info@wadevents.nl

Uw bedrijfsuitje op de Waddeneilanden laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord.
Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw event onvergetelijk te maken.