Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » De eilanden » Vlieland

Vlieland

Uw event op Vlieland volledig verzorgd!

Vuurtoren Vlieland

"Het wordt tien uur, de trage tijd ontwaakt. En knarst tien slagen, ’t klokkenhuisje kraakt." - J.J. Slauerhoff

In ruim 1 ½ uur vaart de veerboot van Rederij Doeksen (de snelboot doet er ongeveer 45 minuten over) u van Harlingen naar het autoluwe Vlieland. Wij zetten voor onze groepen echter ook vaak ‘eigen’ schepen in, exclusief voor uw gezelschap. Vlieland is het kleinste Nederlandse Waddeneiland, met ±1000 inwoners, die allemaal in het enige dorp, Oost-Vlieland, wonen. De laatste jaren is Vlieland vooral bekend door de TV-serie Dokter Deen, met Monique van der Ven die (evenals veel andere bekende Nederlanders) een vakantiehuis op Vlieland bezit.

Vlieland is een knus, overzichtelijk eiland. Zeer geschikt voor meerdaagse events, congressen en trainingen. Vlielands enige hotel aan het strand, Seeduyn, is daar prima voor geëquipeerd. De westelijke helft van Vlieland bestaat uit de Vliehors, een uitgestrekte zandvlakte met als bijnaam ‘Sahara van het Noorden’. Over de Vliehors kan een tocht worden gemaakt met een omgebouwde legertruck: de Vliehors Express. Tevens vertrekt in het seizoen vanaf de uiterste westpunt van de Vliehors een pontje naar Texel. Evenals op de andere Waddeneilanden is de fiets hét vervoermiddel op Vlieland. Omdat het fietspadennet zich alleen op de oostelijke helft bevindt zijn de afstanden op Vlieland overzichtelijk. Vlieland: vertrouwd eilandgevoel.

Maak kennis met WadEvents

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Vlieland dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Neem contact op Bezoek WadEvents Vlieland

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180