header-texel

Ervaar het eilandgevoel!

Stel samen met ons uw event volledig op maat samen.

Texel

Uw event op Texel volledig verzorgd!

Qua reistijd het minst ver verwijderd van de ‘bewoonde wereld’: in 20 minuten vaart u met de TESO (Texels Eigen Stoomboot Onderneming) van Den Helder naar de zuidpunt van Texel. Texel is het grootste eiland van de Waddenarchipel en heeft de meeste inwoners (±14.000). Texel is het breedste eiland van de TVTAS; de gemiddelde breedte is 8 km! Het eiland is 20 km. lang en de rode vuurtoren is op de uiterste noordpunt gesitueerd. Vanaf deze locatie (bij de Cocksdorp) vertrekt in het seizoen tevens een pontje naar de westpunt van Vlieland. Evenals Ameland heeft Texel een vliegveld, u kan rondvluchten maken en parachutespring-arrangementen boeken. De aanwezigheid van een golfbaan is de andere overeenkomst tussen Texel en Ameland.

Texel is uiteraard bekend vanwege de prachtige natuur, maar ook een bezoek aan het wereldberoemde centrum voor Wadden-en Noordzee met zeehondenopvang Ecomare mag niet ontbreken aan uw eilandprogramma. Bekend is het eiland Texel ook vanwege de catamaranrace ‘Ronde om Texel’ in juni. Catamaranzeilen is ook een activiteit die wij kunnen verzorgen op Texel. Vanwege de geringe reistijd is Texel vooral een geschikt eiland voor ééndaagse programma’s. Maar de fantastische verblijfsaccommodaties die op het eiland te vinden zijn bieden ook prima mogelijkheden voor meerdaagse programma’s. Texel: een eiland, eigenwijs en zichzelf.

Maak kennis met WadEvents

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Neem contact op

Dit eiland heeft zijn eigen licht. Het glinstert boven verre stranden en overstuift de vlakke landen, gespreid achter het duingezicht.

Sfeerimpressie Texel…

Een greep uit de bedrijven waarmee we hebben mogen samenwerken…

Ziggo
logo-wildkamp
logo-deloitte
logo-nom
Provincie-Fryslan
logo-unilever
Friesland-Bank
logo-bacardi
DeVeste