Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » De eilanden » Terschelling

Terschelling

Uw event op Terschelling volledig verzorgd!

Vuurtoren Brandaris Terschelling

"Zover de wateren reiken, ligt het eiland aan de grond." - Gerrit Krol

Na een tocht van ruim 1 ½ uur (snelboot: 45 minuten) bereikt de veerboot die vanuit Harlingen vertrokken is de haven van Terschelling West. Langzaam maar zeker wordt de bekendste vuurtoren van Nederland, de Brandaris, beter zichtbaar. Terschelling (±4750 inwoners) verenigt de eigenschappen van alle andere eilanden in zich. De ruimte van Texel, het intieme van Vlieland, de authentieke dorpen die we op Ameland vinden en het eilandgevoel wat we dat op Schiermonnikoog voelen. Terschelling is groot genoeg om je niet te vervelen maar ook weer niet zo groot dat je de afstanden als te groot ervaart.

Terschelling: een eiland om terug te komen.

Terschelling is relatief het groenste en meest beboste eiland. Anders dan op de andere eilanden kun je, op de westelijke helft, waar de fietspaden liggen, vrijwel van West tot Oosterend onafgebroken door het bos fietsen. Het oostelijke deel (ongeveer een derde van het eiland) wordt in beslag genomen door het Europees natuurreservaat de Boschplaat, een schitterend natuurgebied. Verder is Terschelling uiteraard bekend door de meest beroemde inwoner: de zanger Hessel. Veel van onze groepen maken graag gebruik van zijn eetcafé de Groene Weide waar hij avond aan avond optreedt. Een ander bekend fenomeen is het cultureel festival Oerol, zeker een bezoek waard.

Terschelling is voor evenementen een veelzijdig eiland. Eéndaags, meerdaags, incentives, trainingen, grote groepen, kleinere gezelschappen: alles is mogelijk. Terschelling: een eiland om terug te komen.

Maak kennis met WadEvents

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Neem contact op Bezoek WadEvents Terschelling

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180