Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Congres Waddeneilanden

Congres Waddeneilanden

Congres op de Waddeneilanden organiseren? Volledig op maat met WadEvents!

Spreker tijdens congres

Inspirerende kennissessie van Robin van Galen, coach olympisch goud damesteam waterpolo, maakt indruk op de aanwezig deelnemers.

U wilt een zakelijke bijeenkomst met resultaat, liefst op een bijzondere locatie. Kom naar onze prachtige Waddeneilanden en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Onze flexibele en pragmatische aanpak en het veelzijdige karakter van de eilanden maakt uw congres op de Wadden gegarandeerd een groot succes!

Full service congresbureau op de Wadden

Als full service bureau bieden wij maatwerk aan grote maar ook kleinere groepen. En door zowel in Harlingen als op zee gebruik te maken van de ontvangstruimtes en andere faciliteiten van o.a. onze partner Rederij Doeksen begint uw congres verrassend en wordt de reistijd efficiënt gebruikt.

De bijzondere eilander locaties werken inspirerend en verfrissend. En natuurlijk kan de doelstelling van uw congres of meeting extra worden ondersteund met specifieke eilander activiteiten zoals vliegeren, roeien, strandzeilen, mountainbiken of een borrel met een sterk verhaal in een duinpan.

Diversiteitscongres op een waddeneiland

Waarom een congres op de Waddeneilanden?

Een overtocht naar de Nederlandse Waddeneilanden betekent – letterlijk en figuurlijk – afstand nemen. Een betere start voor werkelijke verandering is er niet!

U wilt een meeting met resultaat. Dat kan juist op de Waddeneilanden door:

  • Bijzondere accommodaties
  • Creatieve activiteiten
  • Inspirerende eilander locaties
  • Een bijzondere en ongedwongen sfeer

Meer weten over een congres op de Waddeneilanden?

Overweegt u om uw congres plaats te laten vinden op één van de Waddeneilanden? WadEvents levert maatwerk op verschillende niveaus. Wij kunnen enkel de faciliteiten verzorgen en de accommodaties, maar ook het totaalconcept van uw meeting. Informeer naar alle mogelijkheden. Wij maken graag kennis met u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om het conrges op de Wadden onvergetelijk te maken.

Zij gingen u voor

Bedrijfsuitjes Texel geschikt voor kleine en grote organisaties


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180