Wadlopen op Ameland

Held op kantoor

De kogel is door de kerk: het is hoog tijd voor een teambuilding. Samenwerken kan immers altijd beter, nietwaar? Plus, er moet nog een personeelsuitje geregeld worden. Kunnen we dat mooi in één klap aanpakken, toch? Jij en enkele collega’s krijgen de taak: regel een personeelsuitje met een teambuilding element, en houd het budgetvriendelijk.

Onbegonnen zaak
Enthousiast ging je van start, maar na de eerste brainstormsessies lijkt het een onbegonnen zaak, vooral als de kosten voor vervoer en accommodatie zich opstapelen. En dan heb je nog niet eens de fietsverhuur en lunch geregeld…

Hoofdpijndossier
Die teambuilding op de Wadden begint zo langzamerhand een hoofdpijndossier te worden, hè? Elke keer als de baas met een vragend gezicht jouw kant op komt, verstop je je het liefst achter de kantoorplant. Tja, nu is het eigenlijk te laat om te zeggen dat het allemaal niet lukt. En hoe ga je uitleggen dat je er slapeloze nachten van hebt, zonder dat je onbekwaam overkomt?

Werkkostenregeling
Geen zorgen, dat is waar wij inspringen. Als full-service evenementenbureau hebben wij niet alleen alle opties bij de hand, maar we kennen ook alle prijzen. En het beste? Wij weten alles over fiscale voordelen zoals de werkkostenregeling (WKR), wat jouw teambuilding plots een stuk voordeliger maakt.

Met de werkkostenregeling kun je als werkgever bepaalde uitgaven, zoals teambuildinguitjes, onbelast vergoeden. Zolang je binnen de ‘vrije ruimte’ van je totale fiscale loon blijft, kun je deze belasting vrij dekken. Dit betekent dat jouw teamuitje niet alleen superleuk, maar ook financieel aantrekkelijk wordt.

Volledige organisatie
En dat is nog niet eens alles. Weet je nog dat vervoer waarover je je zo druk maakte? En die activiteit die misschien niet doorgaat als het weer tegenzit, waardoor je voortdurend de weersvoorspellingen checkt? Maak je geen zorgen, WadEvents houdt met al deze dingen rekening en neemt de volledige organisatie uit handen.

Held op kantoor
Het resultaat? Jij kunt vol vertrouwen het plan presenteren, compleet met prijs, een berg aan teambuilding activiteiten en alternatieven voor als het weer niet meezit. Goed gedaan, jij hebt dat even slim aangepakt!

Het enige wat je moet doen, is ons even bellen. Makkelijker kan bijna niet!