WadEvents promoot de Wadden op Evenementcontactbeurs Zaandam

Op 12 februari stonden Tiada en Marijke in de stand van WadEvents op de Eventbranche beurs in Zaandam. De voorpret was al een paar weken aan de gang, daar we al een paar keer vergaderd hadden met de MICE aanbieders in Friesland en besloten een ‘Friesland straatje’ te maken op de beurs. Pompeblêden op de grond en dames in Friese jurken tussen de stands door die met Beerenburg liepen.

De dames van WadEvents hadden veel aanloop in hun stand en genoten van de vele belangstelling voor de Wadden en werden daardoor extra enthousiast. Niet alles was natuurlijk even concreet en er liepen natuurlijk ook erg veel leveranciers en mensen van locaties, of verkopers rond (dit deden wij overigens de voorgaande 5 jaren ook), dus ‘no hard feelings’.

Roelof en Arjen kwamen later in de middag en hadden nog wat afspraken op de beurs, zodat ze een en ander konden combineren. Daarna gezellig borrelen met de eventbranche en vooral met de gezellige meiden van het ‘Friesland Straatje’. Geef ons volgend jaar weer een straatje.