Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Bedrijfsuitje Schiermonnikoog

Bedrijfsuitje Schiermonnikoog

Beleef de veelzijdigheid van Schiermonnikoog en ontdek waarom het de ideale locatie is voor uw bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Schiermonnikoog

Inspirerend en veelzijdig


Blokarten op het strand van Schiermonnikoog

Inspirerend bedrijfsuitje op Schiermonnikoog

Maak de oversteek naar Schiermonnikoog voor een onvergetelijk bedrijfsuitje waar de rustgevende sfeer en de prachtige natuurlijke omgeving de teamspirit en creatieve vonk doen opleven. Verlies jezelf in de weidse stranden, ontdek verborgen paden op de fiets, of geniet van de lokale gastronomie. Dit betoverende eiland biedt een kalme achtergrond die zorgt voor vernieuwing en motivatie binnen uw team, weg van alle drukte. Slechts een korte vaartocht vanuit Lauwersoog en je bevindt je in een omgeving waar elk moment telt en het avontuur roept.

Uw bedrijfsuitje-specialist op Schiermonnikoog

WadEvents, met een schat aan ervaring in het opzetten van bedrijfsuitjes op Schiermonnikoog, biedt op maat gemaakte uitjes aan. Geschikt voor elk team van 10 tot 300 personen, elk detail van uw uitje wordt met zorg gepland en uitgevoerd. We staan bekend om onze volledige service, van de planning tot de uitvoering, in de ontspannen sfeer van Schiermonnikoog. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

  • Transparant in onze offerte- en werkwijze.
  • Als full-service evenementenbureau regelen wij alles voor een geslaagd bedrijfsuitje. Accommodatie, activiteiten, catering, vervoer en nog veel meer!

Wilt u een op maat gemaakte offerte, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een prijsindicatie? Neem contact op!

Welkom op Schiermonnikoog. Welkom bij WadEvents!

Vrijblijvend contact opnemen

Het wad op Terschelling

Waarom WadEvents?

Wij kennen Schiermonnikoog als geen ander en leveren bedrijfsuitjes die blijvende herinneringen creëren. Zoekt u naar actieve uitdagingen zoals wadlopen of zeilen, of voorkeur voor rustige momenten met strandwandelingen en heerlijke proeverijen, wij ontwerpen een event dat de essentie van uw bedrijf weerspiegelt. Onze nadruk ligt op duurzaamheid en respect voor de natuur, zodat uw team niet alleen plezier heeft maar ook bijdraagt aan het behoud van de eilandcharme.

Uw bedrijfsuitje op Schiermonnikoog geheel op maat

Wenst u een sportief uitje waarbij uw teamleden worden uitgedaagd? Of juist een uitje met de nadruk op een creatief aspect? Wat u ook wenst, aan elke wens kunnen wij voldoen. Door onze lange ervaring in de organisatie van bedrijfsuitje weten wij de unieke aspecten van Schiermonnikoog, goed door te laten dringen in het programma en ook nog geheel op uw wensen toe te passen. Verder hebben wij een partnerschap met Fair Climate Fund, wat betekend dat wij altijd de optie geven om het teamuitje geheel klimaat neutraal te realiseren.

Vrijblijvend contact opnemen

 

Zij gingen u voor

Bedrijfsuitje op Schiermonnikoog, geschikt voor kleine en grote organisaties


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180