Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje Friesland

Een unieke ervaring met evenementenbureau WadEvents

Bedrijfsuitje in Friesland organiseren?

Laat je inspireren door het ultieme eilandgevoel!


Lunch tijdens bedrijfsuitje

"Goede catering is de kers op de taart van een geslaagd bedrijfsuitje!"

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland? Dan bent u bij WadEvents aan het juiste adres. Als full service evenementenbureau met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van maatwerk bedrijfsuitjes op de Waddeneilanden. Met meer dan 500 tevreden opdrachtgevers hebben wij bewezen dat wij een betrouwbare partner zijn voor de organisatie van uw bedrijfsuitje in Friesland.

  • Geheel vrijblijvend een offerte op maat.
  • Transparante werkmethode.
  • Alle facetten van uw bedrijfsuitje onder één dak
  • Maatwerk programma tot in de puntjes verzorgd

Bedrijfsuitjes voor iedere groepsgrootte

Of u nu een bedrijfsuitje plant voor 10 personen of voor meer dan 500 personen, WadEvents kan elke groepsgrootte aan. Onze programma’s zijn uitsluitend op maat en luisteren naar uw wensen en eisen. Bij ons is alles mogelijk en niets is te gek. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje in Friesland tot in de puntjes is geregeld, zodat u en uw collega’s alleen maar hoeven te genieten.

Diverse organisaties gingen u voor

Bedrijfsuitje naar de Friese Waddeneilanden, geschikt voor kleine en grote organisaties


teambuilding met nike op de wadden

Een uniek bedrijfsuitje in Friesland

WadEvents biedt een breed scala aan activiteiten en programma’s voor uw bedrijfsuitje in Friesland. Of u nu op zoek bent naar een sportieve uitdaging, een culinaire ervaring of een creatieve workshop, bij ons vindt u altijd een programma dat bij uw wensen past. Hieronder lichten wij een aantal mogelijkheden uit:

Teambuilding

Onze teambuilding programma’s zijn de perfecte manier om de samenwerking binnen uw team te verbeteren. Wij bieden diverse activiteiten aan, van sportieve challenges tot creatieve workshops. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat uw team wordt uitgedaagd en gestimuleerd om het beste in elkaar naar boven te halen.

Actief

Wilt u liever een actief bedrijfsuitje in Friesland? Kies dan voor een van onze sportieve programma’s. Ga bijvoorbeeld wadlopen op de Waddeneilanden of maak een spannende mountainbike tocht door de Friese bossen. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en worden begeleid door professionele instructeurs.

Culinair

Een bedrijfsuitje in Friesland is niet compleet zonder een culinaire ervaring. WadEvents biedt diverse culinaire programma’s aan, van kookworkshops tot wijnproeverijen. Leer samen met uw collega’s de fijne kneepjes van de keuken en geniet daarna van uw zelfgemaakte creaties.

Bedrijfsuitje op de Vliehors

Onvergetelijk bedrijfsuitjes in Friesland beleef je met WadEvents

Kortom, bij WadEvents bent u verzekerd van een uniek bedrijfsuitje in Friesland. Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 500 tevreden opdrachtgevers hebben wij bewezen dat wij de juiste partner zijn voor de organisatie van uw bedrijfsuitje op de Waddeneilanden. Onze programma’s zijn uitsluitend op maat en luisteren naar uw wensen en eisen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een maatwerk offerte aan. Wij denken graag met u mee om het bedrijfsuitje op een van de Friese Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Vraag een offerte aan  of bel naar 0562-850180.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180