Op 10 maart 2015 waren we als WadEvents op uitnodiging van ‘Merk Fryslan’ aanwezig in Theater Boom Chicago, om de show ‘How to be a Frisian’ van Greg Shapiro bij te wonen. Hiervoor waren een groot aantal event professionals uitgenodigd. De bedoeling was om met een knipoog de eventprofessionals te laten zien wat Friesland te bieden heeft.

Wij waren uitgenodigd om als WadEvents de Wadden te promoten en stonden na de show, met locale hapjes en drankjes, in ons knus, maar donkeren hoekje boven in de lobby.

Wij hadden de show al eens gedeeltelijk gezien in de harmonie tijdens de MICE site-visite van enkele weken geleden, maar ook nu weer hartelijk gelachen.

Onze eilanderspecialiteiten werden goed ontvangen en vooral de jutterbitter viel in de smaak bij de meeste aanwezigen. Tussendoor hebben we veel verteld over de MICE mogelijkheden richting de Wadden. Veel vragen over incentives op de Wadden, maar ook interesse voor zakelijke uitjes met Wadlopen naar Ameland. Al met al geslaagde avond, waar Friesland en WadEvents zich prima heeft vertegenwoordigt.

Arjen en Roelof