Vanaf begin 2015 worden de extraatjes voor het personeel zwaarder belast door de Belastingdients. Ook bedrijfsevents maken onderdeel uit van deze nieuwe loonbelastingregeling. WadEvents heeft diverse oplossingen om uw bedrijfsevenementen ook in 2015 fiscaal aantrekkelijk te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Werkkostenregeling (WKR)

Vanaf 1 januari 2015 mag er conform de nieuwe WKR maximaal 1,2 procent van de totale loonbelasting vrij worden geschonken aan extra’s voor personeel. Zoals telefoons, laptops maar ook bedrijfsuitjes. Bij bedragen boven de 1,2 procent wordt een belastingtarief van maar liefst 80% van de loonbelasting geheven.

Oplossingen

Met concepten als ‘Ontspannen op een Waddeneiland’ en ‘Bijtanken op de Wadden’ richten wij ons in 2015 op bedrijfsevenementen in de combinatie met vitaliteit, coaching, teambuilding of omgaan met bijvoorbeeld stress. Ook kunnen we inhoud geven of faciliteren bij andere inhoudelijke sessies op de Wadden. Combinaties die vaak zorgen dat bedrijfsevenementen als volledige aftrekpost kunnen worden ingediend. De Waddeneilanden lenen zich ook juist voor dergelijke meetings. Bijzondere locaties om te vergaderen vindt u bij ons.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en de verhelderende concepten die door ons zijn ontwikkeld, maar nog niet op de site staan.

Roelof